弊社が提供した問題集がほかのインターネットに比べて問題のカーバ範囲がもっと広くて対応性が強い長所があります。JPexamが持つべきなIT問題集を提供するサイトでございます。
HP0-Y49認定試験の資格を取得するのは容易ではないことは、すべてのIT職員がよくわかっています。しかし、HP0-Y49認定試験を受けて資格を得ることは自分の技能を高めてよりよく自分の価値を証明する良い方法ですから、選択しなければならならないです。ところで、受験生の皆さんを簡単にIT認定試験に合格させられる方法がないですか。もちろんありますよ。JPexamの問題集を利用することは正にその最良の方法です。JPexamはあなたが必要とするすべてのHP0-Y49参考資料を持っていますから、きっとあなたのニーズを満たすことができます。JPexamのウェブサイトに行ってもっとたくさんの情報をブラウズして、あなたがほしい試験HP0-Y49参考書を見つけてください。
JPexamのHP2-N46問題集を入手してから、非常に短い時間で試験に準備しても、あなたは順調に試験に合格することができます。JPexamの問題集には、実際の試験に出る可能性がある問題が全部含まれていますから、問題集における問題を覚える限り、簡単に試験に合格することができます。これは試験に合格する最速のショートカットです。仕事に忙しいから試験の準備をする時間はあまりないとしたら、絶対JPexamのHP2-N46問題集を見逃すことはできないです。これはあなたがHP2-N46試験に合格できる最善で、しかも唯一の方法ですから。
試験科目:Selling HP Automation and Cloud Management Software Solutions
最近更新時間:2014-10-15
問題と解答:全51問 HP2-N46 最新な問題集
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
試験科目:HP ATP FlexNetwork Solutions
最近更新時間:2014-10-15
問題と解答:全65問 HP0-Y49 学習教材
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
HP2-N46認定試験の準備をするために、JPexam の専門家たちは彼らの豊富な知識と実践を生かして特別なトレーニング資料を研究しました。JPexam のHPのHP2-N46問題集はあなたが楽に試験に受かることを助けます。JPexam のHPのHP2-N46練習テストはHP2-N46試験問題と解答、 HP2-N46 問題集、HP2-N46 書籍やHP2-N46勉強ガイドに含まれています。
あなたが悲しいとき、勉強したほうがいいです。勉強があなたに無敵な位置に立たせます。JPexamのHPのHP2-N46試験トレーニング資料は同様にあなたに無敵な位置に立たせることができます。このトレーニング資料を手に入れたら、あなたは国際的に認可されたHPのHP2-N46認定試験に合格することができるようになります。そうしたら、金銭と地位を含むあなたの生活は向上させることができます。そのとき、あなたはまだ悲しいですか。いいえ、あなたはきっと非常に誇りに思うでしょう。JPexamがそんなに良いトレーニング資料を提供してあげることを感謝すべきです。JPexamはあなたが方途を失うときにヘルプを提供します。あなたの独自の品質を向上させるだけでなく、完璧な人生価値を実現することも助けます。
JPexamのHPのHP0-Y49認証試験について最新な研究を完成いたしました。無料な部分ダウンロードしてください。きっと君に失望させないと信じています。最新HPのHP0-Y49認定試験は真実の試験問題にもっとも近くて比較的に全面的でございます。
JPexamの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してHPのHP2-N46認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/HP0-Y49_exam.html
NO.1 Which command can a network administrator execute to manage configuration files on an HP
Comware switch?
A. Write file
B. Startup-default
C. Delete
D. Write memory
Answer: C
HP取得 HP0-Y49 HP0-Y49認定試験 HP0-Y49資格 HP0-Y49スクール
NO.2 A network administrator executes these commands on an HP Comware switch:
[Comware] super password level 1 simple hp1 [Comware] super password level 2 simple hp2
[Comware] super password level 3 simple hp3 [Comware] quit <Comware>
The network administrator then executes this command to test the configuration: <Comware>
super 0
What is the outcome of the configuration?
A. The network administrator is immediately placed into Monitor view.
B. Access is denied because no level 0 password has been defined.
C. A password of hp0 must be entered to access the view.
D. The network administrator is immediately placed into visitor view.
Answer: D
HP HP0-Y49認定資格 HP0-Y49費用 HP0-Y49
NO.3 When LLDP is enabled, which value is presented by default as the LLDP Chassis ID on both
ProVision and Comware switches?
A. Router ID
B. System Name
C. IP address
D. MAC address
Answer: D
HP通信 HP0-Y49 HP0-Y49教本
Explanation:
<Sysname> display lldp local-information
Global LLDP local-information: Chassis ID : 00e0-fc00-5600 System name : Sysname System
description : H3C Comware Software. H3C S12508 Product Version S12500-C
MW710-B01BBIT25. Copyright (c) 2004-2011 Hangzhou H3C Tec
h. Co., Ltd. All rights reserved. System capabilities supported : Bridge, Router System capabilities
enabled : Bridge, Router
MED information: Device class : Connectivity device MED inventory information of master board:
HardwareRev : REV.A FirmwareRev : 109 SoftwareRev : 5.20 Alpha 2101 SerialNum : NONE
Manufacturer name : H3C Model name : H3C Comware Asset tracking identifier : Unknown
Table 1 Command output Field Description Global LLDP local-information Global LLDP information
to be sent. Chassis ID Bridge MAC address of the device.
Reference:
http://www.h3c.com/portal/Technical_Support___Documents/Technical_Documents/Switch
es/H3C_S12500_Series_Switches/Command/Command/H3C_S12500_CR-Release71286W710/ 04 / 20
1301 /772500_1285_0.htm
4. Refer to the exhibit. Exhibit: Network topology
The server shown in the exhibit is configured for dynamic LACP . There is only one link between
Switch 1 and Switch 2. Which HP switching solution should the network administrator implement?
A. Distributed trunking on Comware Switches or ProVision switches
B. IRF on Comware switches or Provision switches
C. IRF on Comware switches or but not on ProVision switches
D. Distributed trunking on ProVision switches but not on Comware switches
Answer: C
HP認定試験 HP0-Y49日記 HP0-Y49内容
5. Which open standard allows a switch with PoE support to correctly determine the power
requirements of a connected device?
A. ICMP
B. AutoPower
C. LLDP-MED
D. CDP
Answer: C
HP科目 HP0-Y49日記 HP0-Y49合格点 HP0-Y49認定資格
Explanation:
The Link Layer Discovery Protocol (LLDP) is a vendor-neutral link layer protocol in the Internet
Protocol Suite used by network devices for advertising their identity, capabilities, and neighbors on
an IEEE 802 local area network, principally wired Ethernet. Media Endpoint Discovery is an
enhancement of LLDP , known as LLDP-MED, that provides the following facilities:
- Auto-discovery of LAN policies (such as VLAN, Layer 2 Priority and Differentiated services settings)
enabling plug and play networking. - Device location discovery to allow creation of location
databases and, in the case of Voice over Internet Protocol (VoIP), Enhanced 911 services. - Extended
and automated power management of Power over Ethernet (PoE) end points.
6. Which HP solution delivers automated virtual machine orchestrator, automatic
synchronization of network connectivity information, and visibility to performance of wired and
wireless users?
A. Unified Wired-WLAN modules and switches
B. Intelligent Management Center (IMC)
C. Virtual Connect FlexFabric
D. Intelligent Resilient Framework
Answer: B
HP問題 HP0-Y49特典 HP0-Y49勉強法 HP0-Y49方法 HP0-Y49会場
Reference: http://h17007.www1.hp.com/docs/mark/ 4AA3-4496ENW.pdf
7. Which HP Intelligent Management Center (IMC) component would a network administrator
check to verify the installation of IMC or an add-on module?
A. Deployment Monitoring Agent
B. Deployment Analyzer
C. Service Manager
D. Process Manager
Answer: A
HP HP0-Y49 HP0-Y49費用
8. Which HP Comware component allows a network administrator to adjust the logging process?
A. SNMP management center
B. Information center
C. Logging process
D. System logging center
Answer: B
HP HP0-Y49試験 HP0-Y49認定 HP0-Y49
Explanation:
Acting as the system information hub, information center classifies and manages system
information, offering a powerful support for network administrators and developers in
monitoring network performance and diagnosing network problems.
The following describes the working process of information center:
- Receives the log, trap, and debugging information generated by each module. - Outputs the above
information to different information channels according to the user-defined output rules. - Outputs
the information to different destinations based on the information channel-to-destination
associations.
9. Two OSPF routers are on a segment, and both of their interfaces become active. What is the
initial OSPF state after an adjacency has formed?
A. Established
B. Exstart
C. Two-way
D. Full
Answer: B
HP合格点 HP0-Y49一発合格 HP0-Y49
10. What does an IP host learn from an ARP reply?
A. An IP address
B. The local subnet
C. A MAC address
D. A Netbios name
Answer: C
HP一発合格 HP0-Y49 HP0-Y49認定 HP0-Y49 PDF HP0-Y49合格点
没有评论:
发表评论