2014年10月23日星期四

050-80-CASECURID01試験問題集、050-80-CASECURID01最新な問題集

IT認定試験に関連する資料を提供するプロなウェブサイトとして、JPexamはずっと受験生に優秀な試験参考書を提供し、数え切れない人を助けました。JPexamの050-80-CASECURID01問題集はあなたに試験に合格する自信を与えて、楽に試験を受けさせます。この050-80-CASECURID01問題集を利用して短時間の準備だけで試験に合格することができますよ。不思議でしょう。しかし、これは本当なことです。この問題集を利用する限り、JPexamは奇跡を見せることができます。

JPexam はプロなウェブサイトで、受験生の皆さんに質の高いサービスを提供します。プリセールス.サービスとアフターサービスに含まれているのです。JPexamのRSAの050-80-CASECURID01試験トレーニング資料を必要としたら、まず我々の無料な試用版の問題と解答を使ってみることができます。そうしたら、この資料があなたに適用するかどうかを確かめてから購入することができます。JPexamのRSAの050-80-CASECURID01試験トレーニング資料を利用してから失敗になりましたら、当社は全額で返金します。それに、一年間の無料更新サービスを提供することができます。

逆境は人をテストすることができます。困難に直面するとき、勇敢な人だけはのんびりできます。あなたは勇敢な人ですか。もしIT認証の準備をしなかったら、あなたはのんびりできますか。もちろんです。 JPexamのRSAの050-80-CASECURID01試験トレーニング資料を持っていますから、どんなに難しい試験でも成功することができます。

050-80-CASECURID01試験番号:050-80-CASECURID01問題集
試験科目:RSA SecurID Certified Administrator 8.0 Exam
最近更新時間:2014-10-23
問題と解答:全70問 050-80-CASECURID01 試験問題集
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

>>詳しい紹介はこちら

 

JPexam のRSAの050-80-CASECURID01問題集はシラバスに従って、それに050-80-CASECURID01認定試験の実際に従って、あなたがもっとも短い時間で最高かつ最新の情報をもらえるように、弊社はトレーニング資料を常にアップグレードしています。弊社の050-80-CASECURID01のトレーニング資料を買ったら、一年間の無料更新サービスを差し上げます。もっと長い時間をもらって試験を準備したいのなら、あなたがいつでもサブスクリプションの期間を伸びることができます。

JPexamが提供しておりますのは専門家チームの研究した問題と真題で弊社の高い名誉はたぶり信頼をうけられます。安心で弊社の商品を使うために無料なサンブルをダウンロードしてください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/050-80-CASECURID01_exam.html

NO.1 If an administrator creates a new administrative user,
A. by default, the new administrator must use a SecurID token to log in.
B. the administrator creating the new user must have at least a Super Admin role.
C. by default, the new user has permissions identical to the administrator creating the new user.
D. permissions granted to the new user can not exceed those of the administrator creating the new
user.
Answer: D

RSA教材   050-80-CASECURID01参考書   050-80-CASECURID01テスト   050-80-CASECURID01費用   050-80-CASECURID01認定試験
6. If a user is NOT a member of an Authentication Manager user group, which of the following
statements is true?
A. The user can not be restricted to certain login times.
B. The user can not be forced to adhere to password polices.
C. The user can not take advantage of Risk-Based authentication.
D. The user can not log on to an unrestricted Authentication Agent.
Answer: A

RSA入門   050-80-CASECURID01フリーク   050-80-CASECURID01入門
7. Of the following RSA Authentication Manager components, which one is most likely to be
located in a network DMZ?
A. Web Tier
B. Risk Engine
C. Replica Server
D. Authentication Agent
Answer: A

RSA教材   050-80-CASECURID01講座   050-80-CASECURID01問題集   050-80-CASECURID01入門
8. Token expiration dates;
A. Appear on the token display thirty days prior to expiration.
B. Are programmed into a token record at the time of manufacture.
C. Vary according to the date set by the administrator when assigning the token.
D. Depend on the clock in the Authentication Agent to determine if the token is active.
Answer: B

RSA練習   050-80-CASECURID01過去問   050-80-CASECURID01割引   050-80-CASECURID01   050-80-CASECURID01教育
9. Which of the following services is NOT an option to users through the Self-Service Console?
A. Changing a password or PIN
B. Creating an individual PIN policy
C. Requesting a replacement token
D. Resynchronizing an RSA SecurID token
Answer: B

RSA練習   050-80-CASECURID01参考書   050-80-CASECURID01受験記   050-80-CASECURID01難易度
10. Can multiple Identity Sources be established from the same LDAP directory?
A. Yes, if the mapped Organizational Units (OUs) do not overlap.
B. Yes, if duplicate attribute values do not exist in the LDAP directory.
C. No - only one LDAP directory can be mapped to one Identity Source.
D. Yes, if no duplicate passwords exist in the LDAP directory (unique password for each user).
Answer: A

RSA   050-80-CASECURID01過去問   050-80-CASECURID01認定試験   050-80-CASECURID01教材

NO.2 A user who is enabled for Risk-Based Authentication will likely be associated with what other
authentication method?
A. PIN-less SecurID token.
B. On-Demand Authentication.
C. Emergency Access Passcode.
D. Digital Certificate Authentication.
Answer: B

RSA一発合格   050-80-CASECURID01   050-80-CASECURID01種類

NO.3 When adding a new Authentication Agent record to the RSA Authentication Manager database,
an attempt is made to resolve the hostname of the Agent Host with its IP Address. If the attempt
fails,
A. the administrator can override the hostname/IP Address by using the Auto-Registration option.
B. the Agent is added to the database with a 'Pending' status until it is first used for a successful
authentication.
C. a warning is given that the hostname/IP Address cannot be resolved but the database will allow
the Agent to be added.
D. the administrator must correct the address resolution through DNS or editing the /etc/hosts file
before the Agent can be added to the database.
Answer: C

RSAフリーク   050-80-CASECURID01   050-80-CASECURID01合格点

NO.4 If a user is seeking help after receiving an 'Access Denied' message, which Security Console
function would help locate the activity?
A. Reporting
B. Token record
C. User activation record
D. Administrative Activity Monitor
Answer: A

RSA問題集   050-80-CASECURID01スクール   050-80-CASECURID01問題集   050-80-CASECURID01フリーク

NO.5 If all users are denied access when they attempt to authenticate to an RSA Authentication
Manager instance, the problem might be that
A. the licensed number of users has been exceeded.
B. the Authentication Manager services are not running.
C. all Agent node secrets have been cleared by the users.
D. the Super Admin administrator has left the instance in debug mode.
Answer: B

RSA   050-80-CASECURID01参考書   050-80-CASECURID01 PDF

没有评论:

发表评论