2013年12月27日星期五

Juniper JN0-130認定試験の的中率が高い問題集がほしい?

空想は人間が素晴らしいアイデアをたくさん思い付くことができますが、行動しなければ何の役に立たないのです。JuniperのJN0-130認定試験に合格のにどうしたらいいかと困っているより、パソコンを起動して、JPexamをクリックしたほうがいいです。JPexamのトレーニング資料は100パーセントの合格率を保証しますから、あなたのニーズを満たすことができます。

JN0-130試験はJuniperのひとつの認証試験でIT業界でとても歓迎があって、ますます多くの人がJN0-130認証試験に申し込んですがその認証試験が簡単に合格できません。準備することが時間と労力がかかります。でも、JPexamは君の多くの貴重な時間とエネルギーを節約することを助けることができます。

JPexamのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料の知名度が非常に高いことを皆はよく知っています。JPexam は世界的によく知られているサイトです。どうしてこのような大きな連鎖反応になりましたか。それはJPexamのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料は適用性が高いもので、本当にみなさんが良い成績を取ることを助けられるからです。

JPexamは受験生の皆様に最も良いかつ便利なサービスを提供できるようにずっと一生懸命頑張っています。現在の時代で高効率は避けられない話題ですから、速いスピードと高効率が我々の目標です。受験の皆さんは速く知識を理解して高い点数を取得できるようにJPexamは効率的なトレーニング資料をデザインしてさしあげます。皆さんは節約した時間とエネルギーを利用してもっと多くの金銭を稼ぐことができます。

JPexamの専門家チームは彼らの経験と知識を利用して長年の研究をわたって多くの人は待ちに待ったJuniperのJN0-130認証試験について教育資料が完成してから、大変にお客様に歓迎されます。JPexamの模擬試験は真実の試験問題はとても似ている専門家チームの勤労の結果としてとても値打ちがあります。

試験番号:JN0-130問題集
試験科目:Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)
最近更新時間:2013-12-27
問題と解答:全128問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

あなたは弊社の商品を買ったら一年間に無料でアップサービスが提供された認定試験に合格するまで利用しても喜んでいます。もしテストの内容が変われば、すぐにお客様に伝えます。弊社はあなた100%合格率を保証いたします。

最近の数年間で、IT領域の継続的な発展と成長に従って、JN0-130認証試験はもうJuniper試験のマイルストーンになりました。JuniperのJN0-130の認証試験はあなたがIT分野のプロフェッショナルになることにヘルプを差し上げます。JuniperのJN0-130の試験問題を提供するウェブが何百ありますが、なぜ受験生は殆どJPexamを選んだのですか。それはJPexamにはIT領域のエリートたちが組み立てられた団体があります。その団体はJuniperのJN0-130の認証試験の最新の資料に専攻して、あなたが気楽にJuniperのJN0-130の認証試験に合格するためにがんばっています。JPexamは初めにJuniperのJN0-130の認証試験を受けるあなたが一回で成功することを保証します。JPexamはいつまでもあなたのそばにいて、あなたと一緒に苦楽を共にするのです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/JN0-130_exam.html

NO.1 Which CLI command is used to set a Privileged Exec password of mypassword?
A. enable password 0 mypassword
B. enable password 3 mypassword
C. enable password 5 mypassword
D. enable password 10 mypassword
Answer: A

Juniper認証試験   JN0-130   JN0-130認定資格   JN0-130認証試験

NO.2 Which three statements about Label-Switched Paths (LSPs) are true? (Choose three.)
A. LSPs are bidirectional.
B. LSPs are unidirectional.
C. LSPs can be signaled by CAC.
D. LSPs can be configured explicitly.
E. LSPs can be configured dynamically.
Answer: BDE

Juniper参考書   JN0-130過去問   JN0-130   JN0-130認証試験   JN0-130認証試験   JN0-130

NO.3 Which configuration command places interfaces whose IP addresses are between 192.168.0.0 and
192.168.255.255 into OSPF area 0?
A. network 192.168.0.0 255.255.0.0 area 0.0.0.0
B. network 192.168.0.0 0.0.255.255 area 0.0.0.0
C. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 255.255.0.0
D. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 0.0.255.255
Answer: B

Juniper   JN0-130認定試験   JN0-130   JN0-130問題集

NO.4 In a Bridged 1483 network, which set of commands is used to configure an ATM subinterface?
A. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip address unnumbered loopback0
B. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip unnumbered loopback0
C. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip address unnumbered loopback0
D. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip unnumbered loopback0
Answer: D

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.5 Which two services protect the ERX Edge Router from unauthorized CLI logins?
A. IPSec
B. SecureID
C. local passwords
D. default IP policy
E. RADIUS authentication
Answer: CE

Juniper過去問   JN0-130   JN0-130   JN0-130   JN0-130過去問
16. Your ERX Edge Router is constantly going to a boot## prompt.
What is the most likely cause for this condition?
A. bad SRP
B. low voltage
C. bad mid-plane
D. corrupted flash
Answer: D

Juniper認定試験   JN0-130認証試験   JN0-130   JN0-130   JN0-130
17. Which sequence of events describes the order used to restore normal router operation after
experiencing a corrupted flash?
A. initialize flash, reload, copy new system files from FTP server
B. reload, copy new system files from FTP server, initialize flash
C. initialize flash, copy new system files from FTP server, reload
D. reload, initialize flash, copy new system files from FTP server
Answer: C

Juniper認定試験   JN0-130過去問   JN0-130認定試験   JN0-130
18. You are trying to recover from a corrupted flash.
Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management
interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt?
A. ip address 192.168.1.1/24
B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0
Answer: C

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130認証試験
19. What describes the functionality of NTP when using multiple virtual routers?
A. All virtual routers can act as NTP clients and servers.
B. Only one virtual router can act as an NTP client and a server.
C. Only one virtual router can act as an NTP server but all can be clients.
D. Only one virtual router can act as an NTP client but all can be servers.
Answer: D

Juniper参考書   JN0-130認証試験   JN0-130   JN0-130
20. Which configuration command is used to make the ERX Edge Router an NTP server?
A. set ntp-server
B. set ntp server
C. ntp-server enable
D. ntp server enable
Answer: D

Juniper認定証   JN0-130参考書   JN0-130
21. Which configuration command allows a virtual router to receive updates from a configured NTP
source?
A. ntp enable
B. enable ntp
C. set ntp-client
D. enable ntp-client
Answer: A

Juniper練習問題   JN0-130参考書   JN0-130練習問題   JN0-130
22. Which configuration command is used to send debug level events to the console in real time?
A. log here severity debug
B. log destination console severity debug
C. log severity debug destination console
D. log realtime destination console severity debug
Answer: B

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130
23. Which command initiates a packet trace for all PPP packets on interface atm 6/1.33 ?
A. log filter debug pppPacket atm 6/1.33
B. log severity debug pppPacket atm 6/1.33
C. log filter debug category pppPacket atm 6/1.33
D. log severity debug category pppPacket atm 6/1.33
Answer: B

Juniper   JN0-130   JN0-130問題集
24. Log messages are appearing very quickly on the console of your ERX Edge Router.
Which Privileged Exec command disables real-time console logging?
A. no log here
B. no log console
C. destination console severity 7
D. destination console logging off
Answer: A

Juniper過去問   JN0-130   JN0-130   JN0-130問題集
25. Which two configuration commands are required to direct debug level console logging to your current
ERX Edge Router Telnet session? (Choose two.)
A. log here
B. log telnet here
C. log destination console severity 7
D. log destination telnet severity debug
Answer: AC

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130
26. A log filter of log severity DEBUG pppPacket ATM 4/3.66 is configured within the category of
pppPacket.
Which configuration command removes this specific log filter?
A. no log severity pppPacket
B. no log severity debug pppPacket
C. no log severity pppPacket atm 4/3.66
D. no log severity debug pppPacket 4/3.66
Answer: C

Juniper練習問題   JN0-130   JN0-130参考書   JN0-130
27. Which configuration command removes all log filters currently configured on the ERX Edge Router?
A. no log here
B. no log fields
C. no log filters
D. no log severity
Answer: C

Juniper   JN0-130認定資格   JN0-130   JN0-130   JN0-130
28. Which three statements describe macros on the ERX Edge Router? (Choose three.)
A. They prompt users for input.
B. They cannot prompt users for input.
C. They can be created on the router itself.
D. They are an embedded programming language.
E. They can be created on the user's workstation.
Answer: ADE

Juniper認証試験   JN0-130練習問題   JN0-130問題集   JN0-130過去問
29. Which command is used to execute a macro called setup.mac ?
A. macro setup
B. macro setup.mac
C. run macro setup
D. run macro setup.mac
Answer: B

Juniper認定証   JN0-130   JN0-130参考書   JN0-130認定資格   JN0-130過去問
30. Which control expression must be the last line in all macros?
A. <# end #>
B. <# finish #>
C. <# endtmpl #>
D. <# terminate #>
Answer: C

Juniper   JN0-130参考書   JN0-130練習問題

NO.6 Which two BGP attributes are incorporated for loop prevention within an AS using a route reflection
configuration? (Choose two.)
A. AS Path
B. Next Hop
C. Cluster List
D. Originator ID
Answer: CD

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.7 Which three statements are true regarding the DHCP Internal Server? (Choose three.)
A. Can be in remote-access mode.
B. Can be in equal-access mode.
C. Can be in standalone mode.
D. Standalone mode is the default.
E. Equal-access mode is the default.
Answer: BCE

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130   JN0-130問題集

NO.8 Which CLI command displays the status of a PPP over Ethernet subinterface?
A. show pppoe interface
B. show ppp int state up
C. show ip interface brief
D. show pppoe subinterface
Answer: D

Juniper問題集   JN0-130認定証   JN0-130練習問題   JN0-130

NO.9 Which CLI command displays the VRFs that are operational within each virtual router?
A. show vir
B. show ip vrf
C. show vrf vir
D. show mpls vrf
Answer: A

Juniper参考書   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.10 Which CLI command disconnects all subscribers on an ATM PVC?
A. clear port 4/3.99
B. logout port 4/3.99
C. clear subscriber port 4/3.99
D. logout subscriber port 4/3.99
Answer: D

Juniper   JN0-130認定試験   JN0-130

NO.11 Which message type is used to initiate an RSVP-TE label switched path?
A. path
B. resv
C. setup
D. session
Answer: A

Juniper認定試験   JN0-130   JN0-130認定資格   JN0-130認定試験   JN0-130認定試験

NO.12 Is the IS-IS Designated Intermediate System (DIS) election process called Deterministic or Static and
why?
A. It is Static. If the priorities are equal for a new neighbor and the current DIS only.
B. It is Deterministic. If the well-known pseudonode and system ID is configured on the new neighbor only.
C. It is Deterministic. When a new router appears on a multi-access network with a higher priority value, it
is elected as the DIS.
D. It is Static. When a new intermediate system powers up on a multi-access network, even if it has a
higher priority, it may become a backup DIS.
Answer: C

Juniper問題集   JN0-130   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.13 Why would you make a non-backbone area a stub or not-so-stubby area?
A. to aggregate routes learned from the ABR
B. to lower the cost of routes advertised by the ABR
C. to connect a non-contiguous area to the backbone
D. to decrease the size of the link-state database in that area
Answer: D

Juniper   JN0-130   JN0-130認定証

NO.14 Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF.
B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF.
C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes.
D. Routes that originate on the local router and are injected using a route map.
Answer: CD

Juniper   JN0-130   JN0-130

NO.15 You would like to view all Fast Ethernet interfaces currently using VLAN tagging and the specific VLANs
each interface is using.
Which CLI command displays this information?
A. show fast interface
B. show vlan interface
C. show vlan subinterface
D. show fast interface vlan
Answer: C

Juniper   JN0-130   JN0-130問題集

JPexamは最新のHP2-H29問題集と高品質の1z0-599問題と回答を提供します。JPexamのHP2-K34 VCEテストエンジンとLOT-927試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の156-215.13 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.jpexam.com/JN0-130_exam.html

没有评论:

发表评论